Εκτύπωση

Αναγνώριση προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου τομέα για την βαθμολογική ένταξη.

on .

Εκδόθηκε ο Ν.4452/2017 (Φ.Ε.Κ.17 τ.Α΄/15-02-2017) με θέμα:

«Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις»

Συγκεκριμένα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Κεφαλαίου Γ΄ δίνεται  η δυνατότητα αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου τομέα για την βαθμολογική ένταξη των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία αναγνώρισης της προϋπηρεσίας αυτής.

Οι εκπαιδευτκοί που ενδιαφέρονται να αναγνωρίσουν προϋπηρεσία εκτός δημοσίου τομέα για βαθμολογική ένταξη παρακαλούνται, αφού μελετήσουν προσεκτικά τον Ν. 4452/2017 και την ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου (επισυνάπτονται), να αποστείλουν  αίτηση  (πρότυπο της  οποίας επισυνάπτεται) και τα ανάλογα δικαιολογητικά, προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ,  επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2341353322.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (4452_15.02.2017.pdf)4452_15.02.2017.pdf[ ]389 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (aitisi.doc)aitisi.doc[ ]28 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (vathmologiki_exelixi.pdf)vathmologiki_exelixi.pdf[ ]342 Kb
Εκτύπωση

Διακοπή μαθημάτων στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

on .

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις

1.Του Δημάρχου Κιλκίς με αριθμ. πρωτ. 589/09-01-2017, και

2. Του Δημάρχου Παιονίας με αριθμ. πρωτ. 378/09-01-2017,
οι οποίες επισυνάπτονται , δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς μας την Τρίτη 10-01-2017.

Επισημαίνουμε ότι οι σχολικές μονάδες θα πρέπει - ως δημόσιες υπηρεσίες - να παραμείνουν ανοιχτές από τις 08:00π.μ. έως τις 13:30 μ.μ..
Οι Διευθυντές/ντριες θα αποφασίσουν για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα παρευρίσκονται στο σχολείο τους, προκειμένου να διευκολυνθεί το διοικητικό τους έργο.

Επιση

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (apofasi Kilkis.pdf)apofasi Kilkis.pdf[ ]541 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (apofasi Paionia.pdf)apofasi Paionia.pdf[ ]40 Kb
Εκτύπωση

Τοποθέτηση αναπληρωτών - ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την Ενισχυτική Διδασκαλία

on .

 

Ανακοινώνεται ο πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης «Ενισχυτική Διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (topothetisi enisxitiki.xls)topothetisi enisxitiki.xls[ ]34 Kb
Εκτύπωση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Κιλκίς

on .

Ανακοινώνεται η  πρόσκληση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για τον ορισμό μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) και των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Κεντρικής Μακεδονίας.

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 3 του άρθρου 42 του Ν. 4342/2015 (αναφέρεται παρακάτω) και επιθυμούν να μετέχουν στη σύνθεση του  Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , με θητεία από 01-01-2017 έως 31-12-2018, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι αιτήσεις, στις οποίες πρέπει να δηλώνονται με σαφήνεια οι θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται οι εκπαιδευτικοί (μελών του συμβουλίου ή Αναπληρωτών των Προέδρων), θα απευθύνονται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και θα κατατεθούν  στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , από την Παρασκευή 02-12-2016 έως και την Τρίτη 06-12-2016.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να
προκύπτει η διοικητική και διδακτική εμπειρία των αιτούντων, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση, καθώς και η γενικότερη κοινωνική προσφορά τους και συμμετοχή τους σε συλλογικές δράσεις.

 

Αναφέρονται οι προϋποθέσεις της παραγράφου 3 του άρθρου 42 του Ν. 4342/2015 

Άρθρο 42 Υπηρεσιακά συμβούλια εκπαιδευτικού προσωπικού

3. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) συγκροτείται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης και αποτελείται από:

α) Τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως Πρόεδρο, ο οποίος αναπληρώνεται από Διευθυντή σχολικής μονάδας. Ο αναπληρωτής του Προέδρου ορίζεται από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

β) Δύο εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου Π.Υ.Σ.Δ.Ε., έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή (15ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία και ορίζονται από τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

γ) Δύο τακτικούς αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αναπληρώνονται από δύο αναπληρωματικούς αιρετούς εκπροσώπους αυτών.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (aitisi.doc)aitisi.doc[ ]35 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prokirixi.pdf)prokirixi.pdf[ ]227 Kb
Εκτύπωση

«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενούμενης θέσης Υπευθύνου Ε.Κ.Φ.Ε. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς »

on .

Ανακοινώνεται σήμερα ημέρα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενούμενης θέσης Υπευθύνου Ε.Κ.Φ.Ε. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

 

Η αίτηση και τα απαιτούμενα θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εναλλακτικά , ιδιοχείρως στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς απο 12 εως και 14 Οκτωβρίου 2016. 

 

 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prosklisiekfe .pdf)prosklisiekfe .pdf[ ]293 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ypodeigma aitisis.doc)ypodeigma aitisis.doc[ ]52 Kb