Εκτύπωση

Διαθέσεις ,τροποποιήσεις τοποθετήσεων και διαθέσεων ,ανακλήσεις διαθέσεων μετά την 26η συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

on .

Ανακοινώνονται οι διαθέσεις ,τροποποιήσεις τοποθετήσεων και διαθέσεων , ανακλήσεις διαθέσεων μετά την 26η συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ανάθεση το μάθημα της Τεχνολογίας , θα διατεθούν για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου , σε επόμενη συνεδρίαση.

Εκτύπωση

Ενημέρωση από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Επιλογής Κιλκίς

on .

Μετά το τέλος της  11ης συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Επιλογής, σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς η οποία αφορά στην τοποθέτηση Υποδιευθυντών.

Την απόφαση, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αντλήσουν απο τον σύνδεσμο Διαύγεια στο Κιλκίς (δεξιά στην αρχική σελίδα).

Το θέμα της τοποθέτησης των Υπευθύνων τομέων Ε.Κ., παραπέμφθηκε σε επόμενη συνεδρίαση.

Εκτύπωση

Ενημέρωση από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς

on .

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 , πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη  συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς με  θέματα :

  • την επιλογή Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. και Σχολικών Δραστηριοτήτων για ένα σχολικό έτος και με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκηρυχθούν στο μεταξύ απο το ΥΠ.Π.Ε.Θ.
  • Διαθέσεις και τροποποιήσεις διαθέσων και τοποθετήσεων εκπαιδευτικών.

Οι σχετικές αποφάσεις  έχουν ήδη δημοσιευθεί και  οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερωθούν απο τον σύνδεσμο "Διαύγεια στο Κιλκίς" δεξιά στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας .

Εξαίρεση αποτελεί η επιλογή Υπευθύνου  Σχολικών Δραστηριοτήτων , με δεδομένο ότι το θέμα θα συζητηθεί  σε προγραμματισμένη συνεδρίαση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.  

 

 

Εκτύπωση

Πλήρωση κενούμενης θέσης Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

on .

 

Καλούμε τους   εκπαιδευτικούς   που   ενδιαφέρονται   για   την   τοποθέτησή   τους   στη   θέση   του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Κιλκίς να υποβάλουν σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα   δικαιολογητικά   για   τη   συμμετοχή   τους   στην   οικεία   διαδικασία   επιλογής σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αριθ. 12 της. αριθμ. 92998/Γ7/10-8-2012 προκήρυξης του Υ.ΠAI.Θ.Π.Α. (ΦΕΚ 2314/Β/10-8-2012).

Τα   κριτήρια   και   η   διαδικασία   επιλογής   και   τοποθέτησης   του   Υπεύθυνου   Σχολικών Δραστηριοτήτων   θα   γίνει   σύμφωνα   σε   όσα   ορίζονται   στα   άρθρα   2   και   9   της   ανωτέρω προκήρυξης (ΦΕΚ 2314/Β/10-8-2012).

Η θητεία θα διαρκέσει μέχρι την πλήρωση της θέσης όπως θα προβλέπεται από νεότερη

Υπουργική Απόφαση.

 

Οι   ενδιαφερόμενοι   εκπαιδευτικοί   μπορούν να   υποβάλουν   αίτηση από Δευτέρα 04-09-

2017 έως και Τετάρτη 6-09-2017 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (1 ypodeigma aitisis.doc)1 ypodeigma aitisis.doc[ ]52 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (fek 2314-2012.pdf)fek 2314-2012.pdf[ ]186 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (sxolikon drastiriotiton.pdf)sxolikon drastiriotiton.pdf[ ]254 Kb