Εκτύπωση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση επιθυμίας σχολικών μονάδων

on .

Καλούνται  οι αναφερόμενοι εκπαιδευτικοί στον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα , ο οποίος ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και υποβλήθηκε προς κύρωση στον Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης , σήμερα ημέρα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων τοποθέτησης, αποκλειστικά και μόνο την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017.

 

Οι δηλώσεις θα υποβληθούν

 

  • με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και μέχρι τις 15:00 μ.μ. ,
  • αν συντρέχουν λόγοι οι οποίοι καθιστούν αδύνατη τη φυσική παρουσία, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει το αρχείο αποστολής να είναι σε μορφή pdf και κατά προτίμηση υπογραμμένο (όταν δεν υπάρχει δυνατότητα σάρωσης ) .
  • με χρήση τηλεομοιοτυπίας στους αριθμούς 2341353326 και 2341022339

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το έγγραφο Φ.361.22/27/96038/Ε3/08-06-2017  του ΥΠ.Π.Ε.Θ.:

 

«1. Ο επιλεγείς Διευθυντής σχολικής μονάδας θα πρέπει να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του Διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. που έχει επιλεγεί. Υποψήφιος διευθυντής ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση σε σχολική μονάδα όπου δεν είναι δυνατό να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο του Διευθυντή, αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής στο συγκεκριμένο σχολείο. Συνεπώς δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας ή Ε.Κ. έχει ο εκπαιδευτικός εφόσον το ωρολόγιο πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας περιλαμβάνει αριθμό διδακτικών ωρών για τα μαθήματα πρώτης και δεύτερης ανάθεσης καθώς και της πιθανής δεύτερης ειδικότητας ο οποίος αντιστοιχεί στον αριθμό ωρών υποχρεωτικού ωραρίου για το Διευθυντή……….

2. Η προϋπόθεση της συμπλήρωσης του υποχρεωτικού ωραρίου της θέσης του Διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. προκειμένου να αποκτήσει ο υποψήφιος διευθυντής το δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα ή Ε.Κ., ελέγχεται με βάση το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα του τρέχοντος σχολικού έτους».

 

Επισυνάπτεται και το πρότυπο δήλωσης .

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (dilosi_protimisis (6).doc)dilosi_protimisis (6).doc[ ]46 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prosklisidilosis.pdf)prosklisidilosis.pdf[ ]396 Kb
Εκτύπωση

Ανακοίνωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα,μετά τον έλεγχο των ενστάσεων, υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. της Διεύθυνσης Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

on .

Ανακοινώνεται, κατόπιν της ολοκλήρωσης και της διαδικασίας του ελέγχου των ενστάσεων που υποβλήθηκαν από τους  υποψήφιους διευθυντές - διευθύντριες σχολικών μονάδων και Ε.Κ. , ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων  διευθυντών -διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. αρμοδιότητάς Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, κατά φθίνουσα σειρά αντικειμενικών μορίων των υποψηφίων, όπου περιλαμβάνεται το άθροισμα της μοριοδότησης της επιστημονικής-παιδαγωγικής συγκρότησης και κατάρτισης, της υπηρεσιακής κατάστασης διοικητικής και καθοδηγητικής εμπειρίας, καθώς και της μοριοδότησης από τη συνέντευξη του υποψηφίου ενώπιον του συμβουλίου επιλογής.

 Θα ακουλουθήσει , εντός της ημέρας , προσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δήλωση συγκεκριμμένων των σχολικών μονάδων.

Ο ανωτέρω πίνακας αποστέλλεται για κύρωση απο τον Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 


 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (telikos axiologikos meta tis enstaseis.xls)telikos axiologikos meta tis enstaseis.xls[ ]59 Kb
Εκτύπωση

Ορθή επανάληψη του Τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Διευθυντών -Διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

on .

Ανακοινώνεται η ορθή επανάληψη του τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Διευθυντών -Διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σε εφαρμογή της με αριθ. πρωτ. Φ.361.22/45/123511/Ε3/19-7-2017 εγκυκλίου ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Η ορθή επανάληψη αφορά στις περιπτώσεις 20 και 21 του τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Διευθυντών -Διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ.. 

Κατά τα λοιπά ισχύει η απο 19 Ιουλίου 2017 σχετική ανακοίνωση της Διευθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (orthiepanalipsi telikos axiologikos.xls)orthiepanalipsi telikos axiologikos.xls[ ]60 Kb
Εκτύπωση

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Εργαστηριακών Κέντρων .

on .

Ανακοινώνεται από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. η εγκύκλιος η οποία αφορά στις ισοβαθμίες που προκύπτουν κατά την κατάρτιση του ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων διευθυντών- διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ., τόσο πριν όσο και μετά την εξέταση των ενστάσεων σύμφωνα με την οποία " .... ο καθορισμός της σειράς των υποψηφίων γίνεται εφαρμόζοντας διαδοχικά τα  εξής:

  1.  εξετάζεται η μοριοδότησή τους με ακρίβεια πέραν του δεύτερου δεκαδικού ψηφίου
  2.  εξετάζεται ο βαθμός και ο πλεονάζων χρόνος στο βαθμό αυτό
  3. διενεργείται κλήρωση. Στη διαδικασία της κλήρωσης μπορούν να παρίστανται και οι ενδιαφερόμενοι."
  • Αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί ορθή επανάληψη του τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα αφού προηγουμένως τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται στην εγκύκλιο.
  • Επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος.
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (egkyklios isovathmion.pdf)egkyklios isovathmion.pdf[ ]447 Kb
Εκτύπωση

Ανακοίνωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Διευθυντών-Διευθυντριών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. της Διεύθυνσης Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

on .

Kατόπιν της ολοκλήρωσης και της διαδικασίας προσέλευσης των υποψήφιων διευθυντών - διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. σε συνέντευξη,  ανακοινώνεται ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων  διευθυντών -διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. αρμοδιότητάς Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, κατά φθίνουσα σειρά αντικειμενικών μορίων των υποψηφίων, όπου περιλαμβάνεται το άθροισμα της μοριοδότησης της επιστημονικής-παιδαγωγικής συγκρότησης και κατάρτισης, της υπηρεσιακής κατάστασης διοικητικής και καθοδηγητικής εμπειρίας, καθώς και της μοριοδότησης από τη συνέντευξη του υποψηφίου ενώπιον του συμβουλίου επιλογής.

Στις περιπτώσεις συγκέντρωσης συνολικά ίσου αριθμού μονάδων ισοβαθμίας μεταξύ υποψηφίων, προηγείται στον τελικό αξιολογικό πίνακα ο υποψήφιος που συγκεντρώνει περισσότερες μονάδες στα εξής κριτήρια κατά την ακόλουθη ιεράρχηση: α) συμβολή στο εκπαιδευτικό έργο, προσωπικότητα και γενική συγκρότηση, β) υπηρεσιακή κατάσταση, καθοδηγητική και διοικητική εμπειρία, και γ) επιστημονική-παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση. Ο πίνακας αναρτάται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης για ενημέρωση των υποψηφίων.

Για την κατάταξη στην περίπτωση της ισοβαθμίας και στις τρείς ανωτέρω αναφερόμενες κατηγορίες, αναμένονται διευκρινήσεις από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες έχουν δικαίωμα υποβολής γραπτής ένστασης από την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 (και ώρα: 15:00μ.μ.). Οι ενστάσεις θα κατατίθενται  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εναλλακτικά με φυσική παρουσία στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3, Κιλκίς) .

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (telikos axiologikos.xls)telikos axiologikos.xls[ ]58 Kb