Εκτύπωση

Ανακοίνωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα,μετά τον έλεγχο των ενστάσεων, υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. της Διεύθυνσης Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

on .

Ανακοινώνεται, κατόπιν της ολοκλήρωσης και της διαδικασίας του ελέγχου των ενστάσεων που υποβλήθηκαν από τους  υποψήφιους διευθυντές - διευθύντριες σχολικών μονάδων και Ε.Κ. , ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων  διευθυντών -διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. αρμοδιότητάς Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς, κατά φθίνουσα σειρά αντικειμενικών μορίων των υποψηφίων, όπου περιλαμβάνεται το άθροισμα της μοριοδότησης της επιστημονικής-παιδαγωγικής συγκρότησης και κατάρτισης, της υπηρεσιακής κατάστασης διοικητικής και καθοδηγητικής εμπειρίας, καθώς και της μοριοδότησης από τη συνέντευξη του υποψηφίου ενώπιον του συμβουλίου επιλογής.

 Θα ακουλουθήσει , εντός της ημέρας , προσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δήλωση συγκεκριμμένων των σχολικών μονάδων.

Ο ανωτέρω πίνακας αποστέλλεται για κύρωση απο τον Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 


 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (telikos axiologikos meta tis enstaseis.xls)telikos axiologikos meta tis enstaseis.xls[ ]59 Kb