Εκτύπωση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση επιθυμίας σχολικών μονάδων

on .

Καλούνται  οι αναφερόμενοι εκπαιδευτικοί στον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα , ο οποίος ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και υποβλήθηκε προς κύρωση στον Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης , σήμερα ημέρα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων τοποθέτησης, αποκλειστικά και μόνο την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017.

 

Οι δηλώσεις θα υποβληθούν

 

  • με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και μέχρι τις 15:00 μ.μ. ,
  • αν συντρέχουν λόγοι οι οποίοι καθιστούν αδύνατη τη φυσική παρουσία, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει το αρχείο αποστολής να είναι σε μορφή pdf και κατά προτίμηση υπογραμμένο (όταν δεν υπάρχει δυνατότητα σάρωσης ) .
  • με χρήση τηλεομοιοτυπίας στους αριθμούς 2341353326 και 2341022339

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το έγγραφο Φ.361.22/27/96038/Ε3/08-06-2017  του ΥΠ.Π.Ε.Θ.:

 

«1. Ο επιλεγείς Διευθυντής σχολικής μονάδας θα πρέπει να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του Διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. που έχει επιλεγεί. Υποψήφιος διευθυντής ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση σε σχολική μονάδα όπου δεν είναι δυνατό να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο του Διευθυντή, αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής στο συγκεκριμένο σχολείο. Συνεπώς δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας ή Ε.Κ. έχει ο εκπαιδευτικός εφόσον το ωρολόγιο πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας περιλαμβάνει αριθμό διδακτικών ωρών για τα μαθήματα πρώτης και δεύτερης ανάθεσης καθώς και της πιθανής δεύτερης ειδικότητας ο οποίος αντιστοιχεί στον αριθμό ωρών υποχρεωτικού ωραρίου για το Διευθυντή……….

2. Η προϋπόθεση της συμπλήρωσης του υποχρεωτικού ωραρίου της θέσης του Διευθυντή στη σχολική μονάδα ή το Ε.Κ. προκειμένου να αποκτήσει ο υποψήφιος διευθυντής το δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα ή Ε.Κ., ελέγχεται με βάση το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα του τρέχοντος σχολικού έτους».

 

Επισυνάπτεται και το πρότυπο δήλωσης .

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (dilosi_protimisis (6).doc)dilosi_protimisis (6).doc[ ]46 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (prosklisidilosis.pdf)prosklisidilosis.pdf[ ]396 Kb