Εκτύπωση

Δικαιολογητικά Πρόσληψης για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσλαμβάνονται για το ΔΥΕΠ

on .

Αναρτώνται τα σχετικά αρχεία τα οποία αφορούν σε έντυπα τα οποία θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται για το ΔΥΕΠ

Εκτύπωση

Δικαιολογητικά πρόσληψης για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσλαμβάνονται στο πλαίσιο Πράξεων ΕΣΠΑ

on .

Αναρτώνται τα σχετικά αρχεία τα οποία αφορούν σε έντυπα τα οποία θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί  που προσλαμβάνονται στο πλαίσιο Πράξεων ΕΣΠΑ.

Εκτύπωση

Δικαιολογητικά Πρόσληψης για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσλαμβάνονται με χρηματοδότηση απο τον Τακτικό προϋπολογισμό ή το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

on .

Αναρτώνται τα σχετικά αρχεία τα οποία αφορούν σε έντυπα τα οποία θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί  που προσλαμβάνονται με χρηματοδότηση απο τον Τακτικό προϋπολογισμό ή το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Εκτύπωση

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των Δ.Υ.Ε.Π. από μόνιμους εκπαιδευτικούς

on .

Προσκαλούνται

οι  μόνιμοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς , δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο, καθώς και όσοι επιθυμούν να αποσπαστούν και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στο άρθρο 79 του Ν. 4547 (ΦΕΚ 102/Α/12-06-2018) «Δομή και Λειτουργία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», να υποβάλουν αιτήσεις, για τη σχολική μονάδα του Γυμνασίου Αξιούπολης , εντός της οποίας λειτουργεί η Δ.Υ.Ε.Π. , μέχρι την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Η σχετική αίτηση αποστέλλεται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο :

αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με τηλεομοιοτυπία στον αριθμό : 2341353326

ιδιοχείρως στα γραφεία της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς:Ανδρέα Παπανδρέου 3 Κιλκίς

Εκτύπωση

Γενική Αγωγή_ Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων._ Ενημέρωση για τα δικαιολογητικά πρόσληψης

on .

Αναρτάται ενημέρωση για τα δικαιολογητικά πρόσληψης και τα σχετικά υποδείγματα.

Οι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν υπηρεσία,  από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. , μετά τις 10:00 π.μ.